sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Viikonlopun loppu



Vilahtiko se viikonloppu jo? Sunnuntaita mennään pitkällä iltapäivässä ja jonnekin se kokonainen ihana viikonloppu meni. Onneksi on ollut mukavaa ja leppoisaa, vaikka jälleen peruuntui yövieraiden tulo sairastumisen vuoksi. Huonoa tuuria on ollut nyt jo kaksi viikonloppua peräkkäin ja lapset olivat niin suruissaan, että mietittiin ettei mikään ohjelma varmaan helpota oloa. Onneksi keksimme kysyä toisia lapsia kylään ja heille sattui sopimaan kyläily. Lauantai oli sillä, iltaherkuilla ja TVOF:lla pelastettu! 

Ulkoillessa, syödessä, vähän siivotessa ja kaikenlaisen muun puuhan merkeissä meni pari päivää nopeasti. Mies laittoi polkupyörät kuntoon ja lapset pääsivät jo fillaroimaan ja minäkin kävin pienen pyrähdyksen pienemmän seuraksi. Metsässä oli vielä lunta ja jäätä, mutta muuten tiet ovat lähes kokonaan sulat, kyllä se kevät tulee!





Pääsiäiseksi ostamani perunanarsissi on ollut kylmyyden vuoksi sisällä ja kasvanut ikkunalaudalla aivan ylipitkäksi. Niistä sai kauniit leikkokukat maljakkoon ja tuoksu on kyllä aika huumaava. Uusi viikko käynnistyy pian, ihanaa kun on nämä valoisat aamut ja illat, jotka tuovat energiaa! 

Kohta vielä lähdetään juhlimaan miehen isän syntymäpäiviä ja sitten iltasaunaan viikonlopun päätteeksi. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti