lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kevät!



Nyt se kevät on oikeasti! Aivan upea aurinkoinen päivä ja vaikka tuuli on vielä kylmä ja maa hohkaa kylmää, niin aurinko lämmittää jo melkein kesäisesti. Eihän tuolta ulkoa malttaisi tulla pois lainkaan. Sisällä olisi talvivaatteiden laittamista säilöön ja muuta tylsää puuhaa, mutta ne jäävät nyt toiseen kertaan. Vietimme miehen kanssa päivän puuhaillen pihalla. Alkuun kiertelin pihaa, joka on osittain lammikoita tai hyvin märkää maata sekä paikoitellen vielä jäinen tai luminenkin. Kasvimaata katselin ihmetellen, että mitähän aloitteleva puutarhuri saisi tänä vuonna siellä aikaan ja kauhulla peläten katselin viime syksynä istuttamiani vadelmantaimia, että niinköhän ovat vielä hengissä. Kuljiskelin polkuja ja mietin minne niitä tulppaaneja ja muita sipulikukkia istutinkaan. Teimme myös parvekkeellemme erikoisen ratkaisun, kun laitoimme miehen viime syksynä halvalla ostamaa tekonurmea lattialle puulaattojen tilalle. Se näyttää sisältä katsoen hieman huvittavalta, mutta tuntuu jalan alla aivan ihanalta. Aurinkoisina kesäaamuina sinne on ihana mennä syömään aamupalaa paljan varpain! 

Illan tullessa maltoimme vähän fiilistellä ja nautimme kevään ensimmäinen aterian huvimajassa! Kevättä juhlistaaksemme avasimme kuohuviinin, grillasimme kanaa sekä parsoja ja kaiken kruunuksi tein hollandaise-kastikkeen. Nämä kaikki raaka-aineet löytyivät kaapista ja olikin ihanaa, ettei tarvinnut tänään lähteä mihinkään kauppaan. Tai no, orvokit kävin kyllä ostamassa lähimyymälästä. Suloisen suloiset pienet orvokit, jotka toivottavasti selviävät jo ulkona. Näistä ihanuuksista tuli kyllä itsessään jo niin keväinen fiilis.

Tämä viikonloppu onkin ihan hassu, kun lapset ovat siskoni luona kyläilemässä ja menivätkin vähän yllättäen sinne koko viikonlopuksi. Yleensä lapset ovat yökylässä, jos meillä on jotain iltamenoa, juhlia tai jotain ohjelmaa. Nyt meillä onkin sitten vain aikaa 😊. 






Toivottavasti olette päässeet nauttimaan aurinkoisista ilmoista ja keväisestä fiiliksestä, vaikka kaikkialla Suomessa ei ihan näin keväistä vielä olekaan, kun täällä Etelässä. Leppoisaa viikonlopun jatkoa kaikille! Me maltoimme siirtyä sisätiloihin yhden sisustusprojektin pariin, josta lisää myöhemmin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti