maanantai 2. huhtikuuta 2018

Retki Rehndalin eläinpihaan
Pääsiäisen suunnitelmat menivät aivan uusiksi, kun ystäväperhe sairastui. Harmitus oli kaikilla kovin suuri, mutta märistelyn jälkeen keksittiin lopulta uusia suunnitelmia. Kotona oleskelu perheen kesken olikin ihan mukavaa. Lauantaina isomman tytön kummi kävi syömässä ja muu perhe kävi onnittelemassa syntymäpäiväsankari-Vaaria iltasella. Perjantai ja lauantai täyttyi pienestä puuhastelusta, oleskelusta, syömisestä ja ulkoilusta upeassa aurinkoisessa keväisessä säässä. 

Lauantai-iltana keksin täydellisen yllätysohjelman sunnuntaille - vierailun Rehndalin eläinpihaan! Lähdimme Kirkkonummelle Rehndalin eläinpihaan vasta iltapäivällä, kun aamupäivällä laiskotti ja löhösimme sohvalla lueskellen eri koiraroduista. Isomman tytön koirakuume on niin kova, että koko ajan olisi tarve olla jonkun koiran kanssa.  Rehndahl oli pelastus, koska siellä pääsi rapsuttelemaan eläimiä. Rakastuimme erityisesti lampaisiin, aaseihin ja myös alpakat ja hepat ihastuttivat.

Rehndalissa oli pääsiäistapahtuma, paikalla oli eläinten lisäksi noitia ja pääsiäispupu, joka ajoi yksipyöräisellä ympäri pihaa! Keppihevosestekisa oli hauska koko perheen leikkimielinen kisa, poniratsastus veti puoleensa meillä toisen tytön ja nuotiopaikka oli kiva lisä, että saimme paistettua eväsmakkarat vierailun päätteeksi. Kaikki viihdyimme tosi hyvin ja tapahtuma oli kivasti järjestetty, rennolla fiiliksellä ja tarjolla oli juuri riittävästi ohjelmaa!

Kaksi erilaista leikkipaikkaa sekä pirtsakat puuhevoset olivat hyvä lisä pienemmille vierailijoille.Illalla kotona maistui ensi kertaa itse tehdyt pita-leivät (puolet onnistuivat kohoamaan), kreikkalaistyyliset täytteet ja illan kruunasi vanhojen lomakuvien katsominen Kreetan reissuilta. Kesän odotus alkoi oikein toden teolla kuvien myötä, luvassa on kahden viikon loma Kreetalla ja muistikorttien täyttäminen uusilla aurinkoisilla kuvilla!

Mukavaa viikon alkua kaikille, sehän on jo maanantai!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti