keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Puuroihastus


Nyt on taas kaurapuurokausi, siis minulla ainakin, ja uusin ihastukseni on yhdistelmä kohmeiset vadelmat ja mantelilastut pehmeän puuron päällä. Kaurapuuro on ihanaa, kunhan se juuri omaan makuun tehty :) ja makuhan vaihtelee perheen jäsenten välillä aika lailla, eikös vaan? Toinen haluaa kiinteä ja reilun suolaista, toinen löysää ja aavistuksella suolaa. No, mikropuurolla pystyy kikkailemaan eri toiveita paremmin, mutta maitoon keitetty kattilapuuro on kyllä erityisen ihanaa!


Eskarilainen halusi vain ihan vähän puuroa ja hänen annoksensa oli sitten piskuisen kupin pohjallinen. Jäiset mansikat ja sokeria makua antamaan, niin hyvin upposi. Arkeen puuro on ihanan iisiä ja lempeää syötävää. Unohtuu vaan välillä sitä vaihtoehtona tarjota, ja uusia makuvaihtoehtojakin voisi kokeilla. Kertokaa, jos on hyviä ideoita!

Lempeää viikon jatkoa!



2 kommenttia:

  1. Eksyin tänne tuolta blogit.fi -kautta ja ihan pakko on jakaa tämä vinkki: minä olen laittanut kaurapuuron sekaan kuivattuja viikunoita paloiteltuna ja vadelmakeittoa sekä päälle vielä pellavansiemenrouhesekoitusta. (Grownfield, jossa on gojimarjaa, pellavansiemenrouhetta, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä chiansiemeniä.) Ja se on kyllä ihan toimiva yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun eksyit Mima :) ja kiitos vinkistä! Kuulostaa mielenkiintoiselta kombolta. Erityisesti nuo viikunat houkuttaa testata hetimiten.

      Poista