perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiainen


Nytkö se joulu siivotaan pois ja siirrytään keväisiin sävyihin? Eskarilaisen tekemät soodataikinakoristeet ovat niin kauniita ja keveitä, ettei niitä raaskisi vielä laittaa pois. Kuusikin vielä on olohuoneessa, mutta lupasin miehelle, että tänä viikonloppuna se lähtee. Valkoiset tulppaanit ovat kyllä keväisiä/talvisia ja ihana yllätys eilen töistä tullessa, lapset olivat valinneet ne minulle kaupasta <3.

Blogissa on ollut hiljaisempaa, koska olen joulun jälkeen kärsinyt hitaasti pahenevasta ja lopulta lähes lamaannuttavasta hammassärystä. Olen juossut päivystyksessä välipäivinä ahkerasti ja vuoden ensimmäisenä arkipäivänä juurihoidettiin yksi hammas ja toinen poistettiin - huh! Nyt kipulääkkeitä vielä vähän tarvitaan, mutta voin jo syödä lämmintä ruokaa ja pureskellakin sekä juoda teetä!


Juustoiset teeleivät tein myöhäiselle aamupalalle ihan siitä ilosta, että on vapaa aamu koko perheellä. Ohje on Valion ja löytyy täältä. Käytän kermaviilin asemasta créme fraîche tm. ja samoin juustoa raastan sitä, mitä kaapista löytyy. Vehnäjauhojen sekaan saatan laittaa kauraleseitä tai osan sämpyläjauhoina, mutta voi on ehdottomasti oikeaa voita.


Nyt pitäisi riittää puhtia aloittaa kämpän raivaaminen huone kerrallaan, sillä tänään alkaa muuttoon valmistautuminen. Ulkona paukkuu pakkanen, mutta houkuttaa silti enemmän lähteä sinne kuin aloittaa tavaroiden läpikäynti :D.

Hyvää loppiaista allihopa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti