perjantai 13. tammikuuta 2017

Poikkeuksellinen perjantaipasta


Johan meni viikko vauhdilla! Kiiren tunne ja erityisesti pimeys eivät innosta tarttua kameraan. Tykkään talvesta, mutta kaipaan jo vähän valoa. Ihanaa kuitenkin, että päivä pitenee koko ajan. Tänään kuitenkin pimeää, perjantai-ilta ja ruoka lapsille saatava ripeästi. Ratkaisu, kuten usein, on jauheliha. Spagetti on lasten lempparia ja pitkästä aikaa tein perinteisen bolognesen. 

Rakastan itsekin pastaa, mutta päätin rohkeasti kokeilla itselleni jotain ihan muuta. Porkkanat ovat yksinkertaisen hyviä ja ne sai tällä kertaa toimittaa pastan virkaa. Höyläsin juustohöylällä ison porkkanan siivuiksi, kastike päälle ja lopuksi paaljoon juustoraastetta. Lisäsin vielä nokareen philadelphia-tuorejuustoa, kun se vaan on niin hyvää. Makutesti oli onnistunut, oivallinen annos ja teen varmaan toistekin. En kuitenkaan suosittele pahimpaan pastanhimoon :D.


Viikonloppu menee pääasiassa pakkaushommissa, mutta vähän muutakin aion ehtiä. Esimerkiksi leipoa ja pusutella näitä mun rakkaita! Huomenna tai viimeistään sunnuntaina leivotaankin pullaa, siinä pusuttelun lomassa :D. Kakkuakin jo tänään mietiskelin, mutta ehkä maltan mieleni ja pidättäydyn vain pullan leivonnassa. Tytöt ovat pyydelleet jo pidempään, että leivottaisiin marsipaanipullia ja sopivasti on marsipaania kaapissakin. Miehelle lemppareita tehdään tietysti, eli korvapuusteja ja minulle ehkä muutama voisilmäpulla.


Aikaa rakkaille ja hyvää ruokaa, sitä kiitos tänä viikonloppuna! Viettäkäähän tekin leppoisa ja ruokaisa viikonloppu. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti