torstai 21. kesäkuuta 2018

Kesäinen kakku ja lomatoivotukset!


Tämän kesäisen kakun tein kummityttöni 3-vuotispäiville. Ohje jäi laittamatta tänne blogiin, kun olen keskittynyt tekemään töitä valmiiksi ennen kesälomaa sekä organisoinut perheen tavaroita ja tarpeita lomamatkaa varten. Nyt pikaisesti piipahdan täällä toivottamassa samalla kertaa ihanaa juhannusta ja mahtavaa kesää! Reissussa ei blogi päivity, katsotaan sitten mikä on tilanne kotiinpaluun jälkeen heinäkuussa. Instassa lomakuulumisia pääsee seuraamaan vähintäänkin storiesin puolella.


Itse asiaan, eli kakkuun, jonka pohja on perinteinen viiden munan sokerikakku, johon lisäsin 2 tl vaniljasokeria tuomaan makua. Täytteenä on mango-valkosuklaavaahto, joka on muokattu Kinuskikissan suklaatäytteestä. Vältän käyttämästä liivatetta ja korvaan sen useimmiten suklaalla tai vaniljakreemijauheella. 

Mango-valkosuklaatäyte

4dl vispikermaa
200g Philadelphia tm. maustamatonta tuorejuustoa
290g (2 levyä) Pandan valkosuklaata
n. 2,5-3dl Bonne tm. mangososetta

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita notkistettu tuorejuusto sekä mangosose sekaan. Sulata suklaa miedolla lämmöllä (Max 300 W) mikrossa laakeassa astiassa. Sekoita sulanut suklaa seokseen. Maista ja lisää tarvittaessa mangososetta. Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa.

Kakun päällä on Violan vaniljatuorejuustoa (n. 300g), joka on värjätty pastavärillä (Wilton tm.), joita myydään nettikaupoissa mitä upeammissa värivaihtoehdoissa. Koristelussa voi sitten päästää luovuutensa valloilleen ja valita syötävät koristeet kohderyhmän mukaan.


Herkullista, kaunista, rentouttavaa, iloista, hetkiin pysähtyvää ja ennen kaikkea juuri sinun näköistäsi kesää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti