sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kesäkuun teehetki



Pitkästä aikaa täällä, ihana ja ainutlaatuinen toukokuu on jo ohi ja kesäkuu sekä lasten kesälomat ovat juuri alkaneet. Koneeni sekosi pari viikkoa sitten ja jouduin viemään sen huoltoon. Olipas orpo olio olla melkein viikon ilman sitä! Blogi jäi tämän vuoksi päivittämättä viime viikolla, Instaan sain kuvia siirrettyä sentään miehen koneen kautta. Tahti täällä on tasaantunut kerran viikossa postailuun, välillä se tuntuu niin kovin vähäiseltä, mutta tässä hetkessä se on nyt oikea tahti. 

Kaiken kiireen keskellä olen kyllä nauttinut upeasta toukokuun lämmöstä ja luonnon yllättävästä heräämisestä sekä toinen toistaan upeammista kukinnoista. Nyt kuivuus kyllä on jo vähän huolestuttavaa, toivotaan luonnon vuoksi, että saadaan pian sadetta. Olen saanut istutettua kasvimaalle herneitä, kesäkurpitsoja, perunoita sekä uuden mansikkasatsin. Pelottaa vaan, että aurinko on polttanut mansikantaimia kuoliaaksi. Kastelua tarvitsisi koko piha paljon useammin kuin olen sitä ehtinyt antaa. Puutarhassa olisi muutenkin hommaa vaikka kuinka ja tällä hetkellä se muistuttaa villiintynyttä puutarhaa enemmän kuin rennon huvilamaista puutarha. Ajan kanssa haluan suunnitella vähän helppohoitoisempia osioita sinne ja miettiä ehkä terassia johonkin kohden sekä huvimajan kunnostusta. Kaikenlaisia ajatuksia sitä on, mutta saa nähdä mitkä niistä ja milloin tulevat toteutukseen. Nyt töissä riittää kiirettä loman alkuun asti, joten illat tulevat jäämään aika lyhyiksi puutarhaa tai muita puuhia ajatellen. Rento ja villiintynyt tyyli tulee siis jatkumaan!




Nyt istahdan hetkeksi teekupillisen kera ja koetan rauhoittaa mielen kaikilta tekemättömiltä töiltä sekä projektisuunnitelmilta. Lämpimänä päivänäkin tee maistuu minusta ihanalle. Sitruunainen  vihreätee kupissa ja ajatuksissa tuleva Kreetan matka ♡ Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti