lauantai 3. helmikuuta 2018

Kaappi kuin karkki



Ensimmäisestä pitkästä arkiviikosta selvisin, vaikka aikamoinen pyörremyrsky-viikko oli ja tänään onkin voimat ihan vähissä. Sain sentään aikaiseksi putsattua uuden kaapin, joka muutti meille viikko sitten. Ajatus oli laittaa se ihan muualle, mutta ei tuo söötti, joskin aika räväkkä turkoosi istunutkaan muualle kuin ekaluokkalaisen huoneeseen. Kaappi on kooltaan myös sen verran matala, että näytti muualla hassulta. Tuossa se on aivan omiaan ja nyt saanut sisäänsä pelit ja piirustusvälineet sekä vähän leluja. Onhan se aikamoisen herkullinen, eikö?



Ulkona on ihana talvinen keli ja kävin kävellen viemässä ekaluokkalaisen kaverisynttäreille sekä piipahdin kaupassa, mutta muuten olen sisällä päivystymässä, kun isompi tyttö on influenssassa. Tuo kurja tauti saapui torstaina ja nyt toivotaan, että helpottaisi pienen olo eikä muut sairastuisi. Mies korjailee ekaluokkalaisen vanhaa puusänkyä ja teki tytön toiveesta makaronilaatikkoa. Onneksi tänään hän vihdoin pääsee hiihtämään! Minä haaveilen kauniista tuoreista kukista, kun lähikaupan tarjonta ei tänään oikein innostanut. Nämä tulppaanit ovat pian jo kuihtuneet, kauniita ovat kyllä tässäkin vaiheessa.



Puuhaa riittäisi kovasti, mutta niin väsähtänyt olo on, että taidan keittää teetä, kaivaa kaapista suklaata ja tehdä seuraa potilaalle. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!



Follow my blog with Bloglovin

6 kommenttia:

  1. Voi että miten suloinen kaappi ja etenkin tuo väri on aivan ihastuttava! :)
    Pikaista paranemista sinne teille! Toivotaan että pian helpottaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ todella toivomme, että pian helpottaa!
      Ja kaapin väri on todella herkullinen, lapsi saikin sen vaikka ruokasaliin toivon sen asettuvan. Vähän repsottavainen yksilö, mutta ovat nämä vanhat huonekalut vaan niin upeita. Ihanaa sunnuntaita sinulle!

      Poista
  2. Voi, että miten suloinen kaappi 😍 Ja passaa tosiaan täydellisesti lastenhuoneeseen. Pikaista paranemista sinne! Toivottavasti muut säilytte terveinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika ♡ Minun kirppis- ja Tori-shoppailuideni kanssa käy välillä näin, alkuperäinen suunnitelma muuttuu, mutta onneksi tällä kertaa kävi paremmin kuin hyvin! Ja kiitos, uskon että paraneminen on hyvässä vauhdissa.

      Poista
  3. Voi varjele mikä aarre tuo kaappisi on! Ihana!
    Influenssa on karsea, paranemisia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sumi ♡ minä olen kyllä myös siihen aivan ihastunut! No on kyllä kamala tauti, kiitos, toivotaan että pian on ohi!

      Poista