perjantai 23. helmikuuta 2018

Loman päätteeksi - talvinen meri



Viimeisen virallisen lomapäivän iltana lähdimme koko perheen kanssa meren äärelle katsomaan auringonlaskua ja grillaamaan hodareita. Lintsasin jumpista tämän vuoksi, mutta se oli oikea päätös. Halusin viettää aikaa yhdessä ja päästä vielä meren äärelle ennen kuin mies vie auton. Huomenna hän nimittäin lähtee Lahteen hiihtämään Finlandia-hiihdon! Tyttöjen kanssa kannustetaan iskää kovasti kotosalla, lähetetään kannustussuukkoja ja ekstra-energiaa. 

Nyt on merikin jäässä ja lempipaikkani näyttää kovin erilaiselta. Tänne meren äärelle kaipaan usein ja olen todella onnellinen, että löysimme tänne viime kesänä. Ensi viikolla olemme asuneet vuoden kodissamme, uudessa kunnassa ja tätä paikkaa naapurikunnan puolelta en varmaan olisi löytänyt ilman muuttoamme. Tänään tuossa kalliolla seistessä mietin kuinka onnellinen olen, ihan noin ylipäätään. Täällä mieli rauhoittuu ja luonto tekee tehtävänsä, on helppo kokea olevansa onnellinen, tyytyväinen ja unohtaa hetkeksi ne turhat huolet.




 

Retkiseuralaiset malttoivat hetken touhutakin, ennen kuin retkieväät olivat ainoa asia mielessä.



Huikaiseva hellä talvinen valo ♡



Upea, ihmeellinen aurinko, joka on paistanut koko lomaviikkomme. Harvinainen ihanuus, jota Etelä-Suomessa hiihtolomalla yleensä vain vierailevana tähtenä tavataan. Tämä erikoinen talven valo, joka on suloisena kaunis, aivan erilainen kuin muina vuoden aikoina. Tuo valo on myös jo selkeä lupaus keväästä!


Kuvaukset päättyivät tähän auringonlaskun hetkeen, kun alkoi keskittyminen nakkien grillausasteen seurantaan, hodareiden täytteiden valintaan, vaahtokarkkien annosteluun lapsille ja lopulta teen siemailuun termarista haahuillen takaisin rantaan nautiskelemaan - ihan vaan nautiskelemaan.



Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia 😍 Mukavan kuulloinen retki teillä ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eerika, kaunis talvinen hetki. Oli kyllä mukava retki ja usein silloin on, kun pitää sen riittävän lyhyenä, ettei lapset tympäänny tai väsähdä 😄

      Poista