keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Ruokasalin senkki ja talviloman kiireitä
Ihana aurinkoinen ja talvinen hiihtoloma on jo pitkällä. Onpas ollut niin kiireistä lomaa, ettei blogin puolelle ole ehtinyt ja instaankin tunnelmia vain vähän jakanut. Nautimme heti alkuun talvilomasta ystäviemme kanssa Vierumäellä. Ajoimme viime perjantai-iltana töiden jälkeen Vierumäelle ja vietimme kaksi kokonaista päivää ja maanantaiaamun hiihtäen, lapset lisäksi luistellen ja uiden. Syötiin, saunottiin ja vietettiin leppoisaa aikaa yhdessä. Aivan upeat kelit hiihtää ja kahdessa päivässä  kertyi 26km hiihtoa, osa lasten kanssa ja osa vähän reippaampaa tahtia ystävän kanssa. 

Toria tuli taas selailtua sunnuntai-iltana ja bongasin hienon vanhan senkin, joka saattaisi sopia ruokasaliimme. Miehen kanssa pohdittiin sopivuutta ja kokoa ruokasaliin ja kuskiksi piti häntä vähän houkutella, että uskalsin sopia noudon. Eiköhän tuo komeus tuonne asetu ihan hyvin, vaikka väriltään ei olekaan kylmän valkoinen, kuten pöytä ja muut kalusteet. Olen ostanut Tori.fi:stä kotiimme ainakin kolme kaappia, kaksi senkkiä, kolme vanhaa sänkyä, kaksi vanhaa ompelukonepöytää, jalkalampun ja metallisia pihatuoleja. Uutena kaupasta olen tainnut ostaa tämän vuoden aikana vain yhden korituoli-pöytä -setin. Kierrätyskeskus ja fb-kirpparit ovat myös olleet huonekalujen löytöpaikkoja ja metsästys jatkuu edelleen... 

Maanantaina oli mukava tulla kotiin, vaikka täällä oli kyllä niin jumalattoman kylmä, kun olimme vielä pattereita laittaneet lähtiessä pienemmälle. Lapset kävivät nukkumaan tuplapeittojen alle ja pönttöuunit sekä leivinuuni pöhisivät täysillä. Senkki oli haettu uudenmaan toiselta puolen ja tiistaiaamuna se pääsi ruokasaliin asettumaan. Hiihtämään piti päästä ekaluokkalaisen kanssa vielä, joten ajoimme iltapäivällä pakkasen vähän hellitettyä hiihtelemään 4,5 km lenkki ja sieltä suoraan lasagnea syömään. Ruoan päälle olohuoneessa katsottiin olympialaisia ja ekaluokkalainen rakenteli samalla legoja. Minä puuhasin silloin ruokasalissa uuden senkin täyttöä. 


 

Isompi tyttönen jäikin eilen kaverilleen yökylään ja me vietimme saunailtaa kolmisin. Herkuttelimme sen jälkeen poppareilla, ekaluokkalaisella oli valkosuklaa-strösseli-poppareita, meillä tavallisia sekä nougat-suklaapoppareita. Tänäaamuna käynnistymme hitaasti, olympialaisia taas seuraten, taloa lämmitellen ja nutellaleipiä maistellen. Vähitellen vaihdetaan ulkoiluvaatteisiin ja lähdetään hakemaan toinen tyttö mukaan ja suunnataan pulkkamäkeen!


Kauniita pakkaspäiviä lomalaisilta kaikille teille ♡


Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Teillä on niin kaunista ja ihana tunnelma huokuu kuvien myötä. Ihan kuin senkki olisi ollut omalla paikallaan aina. Sopii täydellisesti ja on todella kaunis :) Ihanaa lomaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♡ kylläpä lämmitti sanasi! Minustakin senkki sopii juuri tuonne ruokasaliin ja muutenkin talomme oloinen. Kiitos toivotuksista, onpa ihanaa olla lomalla koko perhe ja vielä näin komeilla keleillä!

      Poista