lauantai 10. joulukuuta 2016

SyntymättömyyspäiväPerjantai-ilta meni rattoisasti, kun kymmenen 10-vuotiasta valtasi talon juhliakseen koululaisen 10:ttä syntymättömyyspäivää. Hauskaa oli, ainakin tytöillä :D. Herkut olivat helppoja kaupasta valmiina saatavia tai muuten nopeasti valmistettuja. Hieman erityispanostusta, kuten aiemmin mainitsin, oli näihin 10 juhliin. Printtasin netistä eat me ja drink me -lappuja, joita sankari sai teippailla cocktail-tikkuihin ja tilasin nettikaupasta teekutsu-teemalla paperiastioita. Kierrätyskoristeita oli myös paljon, paperilyhtyjä ja banderolleja sekä muita aiempiin lastenkutsuja hankittuja härpäkkeitä. Isältäni pyysin vanhoista vajaiksi jääneistä korttipakoista kortteja koristeeksi. Liimasin ne toisiinsa rautalanka välissä kulkien (koska en löytänyt siimaa) ja laitoin roikkumaan sekä ilman rautalankaa sinitarralla seinälle banderollimaiseksi riviksi. 


Ihmemaan koristeet laitettiin jo viime viikonloppuna ja ehkä huomenna kerättäisiin ne pois ja siirryttäisiin vain jouluisiin koristeisiin. Tänään ei kuulemma niitä vielä saanut ottaa pois, huomenna vasta, kun ovat täyden viikon olleet :).
Lasten synttäreille kuuluvat nykyisin lahjapussukat kavereille ja vähän haluaisin kapinoida krääsän jakamista vastaan, mutta suostuin vielä kuitenkin, kun sain itse päätän mitä ostan. Tällä kertaa pusseista löytyivät pienet sydämenmuotoiset tuikkukynttilät, joulukoristeen muotoiset suklaat ja muutamia sydänkarkkeja. Mahdollisimman vähän krääsää siis!

Ihania muistoja näistä juhlista varmasti jää lapsillekin. Äitinä on mukavaa nähdä miten nämä kasvavat ja jutut muuttuvat vähän vuosi vuodelta. On myös mukavaa, kun kikattavat, kiljuvat tytöt haetaan ja saa rauhoittua lasillisen kanssa ansaitusti sohvalle :D.

Tänään on ollut myös mahtava päivä, mutta siitä seuraavan kerran. Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille ja toivottavasti myös rentoa sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti