tiistai 6. joulukuuta 2016

10 vuoden juhlat



Se oli synkkä ja myrskyinen yö kymmenen vuotta sitten ja sen jälkeen kaikki oli toisin. Siitä lähtien olemme juhlineet joka itsenäisyyspäivä molempien sukujen voimin. Esikoisen syntymä on varmaan kaikilla vanhemmilla aikamoisen spektaakkelimainen tapahtuma. Se, että siitä on jo kymmenen vuotta on myös käsittämätöntä!


Esiintyjä-esikoisemme toivoi Hullun hatuntekijän kutsuja / Liisa ihmemaassa -teemajuhlia. Kiltisti lähdin sitä toteuttamaan. Väsyneenä kakun tekeminen olikin sitten oma juttunsa tai ei vaan pitäisi lähteä soveltamaan... Mutta lopulta kaikki hyvin ja kakku maistui :).



Sateenkaarikakkua on koululainen toivonut siitä asti, kun toinen kummisedistä oli tehnyt serkun synttäreille kakkupohjan sateenkaaren väreissä. Sain luvan toteuttaa kakun juustokakkuna. Täyte on hyväksi todettu Kinuskikissan suklaatäyte, jota tein lopulta 4-5 kertaisena ja valkosuklaalla. Värjäsin vaahdon sen jälkeen eri kulhoissa viideksi eri väriksi ja täytin Domino-pohjan päälle.


Ilta jatkuu rauhallisemmissa merkeissä soffalla, herkkujen kanssa ja Linnan juhlia silmäillen. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti