sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Ennen ja jälkeen juhlienPerjantaina vietettiin työpaikan pikkujouluja ja juhlittiinkin ihan aamuun asti :D. Hotelliyön jälkeen tapasin rakkaan ystävän ja matkustin junalla vasta illaksi kotiin. Olen herkutellut ravintolaruokaa, hotelliaamiaista, kahvilalounasta ja tänään vielä perheen kanssa brunssilla. Mukavaa vaihtelua kyllä, kun ei ole ruokaa laittanut koko viikonloppuna.


Tämä tankkaus tuli tarpeeseen, kun juhlien jälkeinen väsymys vielä vaivasi ja seuraavien juhlien valmistelut oli jo aloitettava. Meillä on ylihuomenna Suomen juhlien lisäksi koululaisen 10v. synttärit. Huh, että tuntuu hurjalta tämä ajan kulku!


Kodin koristelu on jo hyvässä vaiheessa ja huomenna työpäivän jälkeen leipomo aloittaa toimintansa ja jatkaa varmaan aika myöhään iltayöhön. Se on jo sellainen perinne, että kiroilen kakun kanssa illalla ja aamulla olen joko tyytyväinen lopputulokseen tai keksin ratkaisun, jolla pelastan kakun. Ongelmat liittyvät yleensä kakun ulkonäköön, mutta onneksi tiedän, että sisäinen kauneus on tärkeintä - eli maku :D.

Leppoisaa loma kaikille, jotka saavat huomenna olla vapaalla ja meille muille muistutus, että huominen maanantai on oikeastaan myös perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti