sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Luminen isänpäiväTalvi tuli aikaisin ja lunta on ihanan paljon. Harvoin isänpäivänä pääsee Etelä-Suomessa lumikenkäilemään! Pikainen pyrähdys miehen kanssa tehtiin upeissa maisemissa ja ihan kahdestaan. Pakko oli päästä nauttimaan tästä, kun on pelko, että ensi viikolla lumet sulavat pois. Kesällä aurinkoiset päivät tuntuvat vaativan nauttimaan nyt, kun kerran on nättiä. Talvetkin ovat muuttuneet niin oukulliseksi säiden suhteen, että sama "pakko nauttia nyt, kun on" -ajattelu puskee päälle. 


Lumesta ja raikkaasta talvisäästä pääsivät lapset nauttimaan pulkkamäessä Anoppilassa serkkujen kanssa. Aikuset keskityimme siinä vaiheessa lähinnä kahvitteluun ja keskusteluun. Mukavan leppoisa isänpäivä ja taas hurjalla vauhdilla suhahtanut viikonloppu on takana.


Arki on vienyt minua ihan kuusi-nolla, ja epäilys on, että samaa jatkuu vielä. Työkiireet ovat hurjimmillaan ja puhtia ei tahdo riittää muuhun. Yritys on kova, että saisi vähän fiilisteltyäkin eikä vain suoritettua - katsotaan miten ensi viikolla käy.


Talvi tuntui yllättäneen myös tämän tammen, joka ei ollut ehtinyt lehtiään pudottaa ennen lumen saapumista. Lumi on ilahduttanut minua kyllä tällä viikolla, vaikka välillä vähän haasteita liikenteessä aiheuttaakin. 

Nyt nukkumaan ja keräämään voimia uuteen viikkoon. Kaikille tsemppiä marraskuun kaamokseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti