maanantai 7. marraskuuta 2016

HemmottelulahjaTällaisia ihanuuksia rakkaat kollegani minulle antoivat, itsetehtyä vartalovoita - joka tuoksuu ihan suklaalle!! Kaakaovoista, kookosöljystä ja manteliöljystä tehtyä, joka oikein sulaa iholle levittäessä. Aivan upean tuntuista ja minä kyllä arvostan näitä itsetehtyjä juttuja ihan älyttömästi!


Eikä tässä vielä kaikki, diy-kollegani :D oli virkannut myös pannunalusen. Ihanan jouluisen taidonnäytteen, joka pääsee oitis käyttöön. Virkkaaminen on minusta mukavaa, mutta harvoin jaksan perehtyä ohjeeseen, vaan teen vaan suoraa pötköä tyynynpäällisen tai neliöpipon lapselle tm. Neulontaohjeet ovat minulle aivan hepreaa ja menetän hermoni niitä lukiessa. Minä haluaisin ohjeet samalla kun teen, mielellään kädestä pitäen :D. Siksi tyydyn tekemään sellaista, johon en tarvitse ohjetta. On erityisen mukavaa saada lahjaksi sellaisia juttuja, joita ei itse tule tehneeksi.
Herkullisen tuoksuista ja voisihan sitä syödäkin, mutta taidanpa nauttia ulkoisesti tämän satsin. Tämä menee kyllä kokeilulistalle ja aivan ihana lahja kenelle vain.

Lumituiskuista alkuviikkoa, ihana yllätystalvi saatiin heti marraskuussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti