perjantai 4. marraskuuta 2016

HetkinenAika juoksee hurjaa vauhtia, enkä ole pysähtynyt hetkiin riittävästi. Liian vähän oikeasti tärkeitä asioita ja liikaa kiirettä. Töiden vuoksi hullunmyllyä on nyt luvassa useamman viikon ja varaudun jo sumeaan marraskuuhun. Samalla vannotan itseäni, että hetkiin silti pysähdyn paremmin kuin tällä viikolla. Lähiviikkoina voisi entisaikojen television "hetkinen" tulla tarpeeseen. Iskisi vain hetkeksi lapun luukulle ja olla möllöttäisi ajattelematta mitään.


Todella väsynyt, silti lasillinen skumppaa tähän iltaan on ehdoton. Olen todella onnellinen, paljon hyviä asioita tapahtunut tällä viikolla ja kaiken lisäksi ensilumikin satoi <3. Nyt nautiskelen kaikesta hyvästä, unohdan hetkeksi ne  muut ja olen kiitollinen ihanista ihmisistä ympärilläni.


Kuten mahtavista työkavereistani, joilta sain upean lahjan - niin osuva ja ajateltu, että fiilistelen sitä ihan täysillä ja maistelenkin vähän :D. Haluan esitellä käsintehtyjen suklaiden lisäksi muitakin lahjan osasia teille, kunhan pääsen kuvaamaan valoisalla. 

Tunnelmallista pyhäinpäivää ja viikonloppua minulta teille, nautiskellaan elostamme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti