sunnuntai 28. elokuuta 2016

Synttärit sukulaisille



Juhlat jatkuivat lauantaina, kun 6-vuotiasta tulivat onnittelemaan sukulaiset ja kummit. Ihana kesäpäivä saatiin, vaikka tuulista olikin. Viimeisenä viitenä vuonna näihin aikoihin on aina nautiskeltu kauniista ja lämpimästä säästä. Mahtava juhlia, kun voi olla myös ulkosalla. Perheen muut synttärit kun ovat syys- ja talviaikaan. Kuvaaminen jäi juhlien tohinassa itseltä muutamaa kakkukuvaa lukuun ottamatta täysin. Lainasin sitten veljeni kuvista ensimmäisen ja viimeisen kuvan, ja ihan luvan kanssa.


Ryhmä Hau on edelleen kova juttu ja strösselit - onko maailmassa mitään parempaa kuin strösselit?


Kakun tekeminen raastoi jälleen hermojani, mutta kun lapset aamusella ihastelivat sitä, niin enpä enään harmitellut epäonnistumisia :D. Onneksi kakku myös maistui hyvälle. Mangotuorejuustolla maustettu vaahtoa molemmissa väleissä, vadelmia kaverina toisessa välissä ja mangoa soseutettuna toisessa. Sienikakkupohja oli vaihteeksi hyvä, makoisa ja kiva koostumukseltaan. Seuraavaksi leivotaan 70v. ja 75v. kakut, mutta vasta kahden viikon kuluttua :).



Onnellinen sankari laskeutuu juhlahumusta arkeen ja minä fiilistelen hetken vielä mielessäni mukavaa päivää, kun talo täyttyi ihmisistä, naurusta, höpötyksestä ja lasten kiljahduksista. Uusi viikko jälleen alkamassa, hetken onneksi vielä sunnuntaita jäljellä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti