lauantai 6. elokuuta 2016

Kesä tuoreenaShoppailua koululaisen kanssa, autolla edestakaisin ajamista (koska oma pää on niin laho, ettei muista kaikkea kerralla), siivoamista ja sitten iltasella vielä ruokakauppaan. Tänään olin onnellinen, että ruokakauppa on vielä kuuden jälkeen auki. Ostin (toivottavasti) koko viikon ruoat ja harhailin pitkästä aikaa paikallisessa marketissa, kun päädyin hevi-osastolle, joka oli iloinen yllätys. Innostuin muiden ihanuuksien lisäksi kotimaisten kasvisten määrästä - niin paljon hyvännäköisiä, laadukkaita ja edullisia kasviksia! 

Meillä syötiin sitten myöhäiseksi illalliseksi tortilloja ja tacoja. Grillattu kana kreetalaisella mausteseoksella oli herkullista, mutta kyllä paistettu kasvismössö vei tänään voiton. Kuvia sain napattua vain pari, koska perhe vaati ruokaa syötäväksi ja minua seuraansa :D.Tässä hetkessä tuntuu herkullisia tuoreita olevan niin ylenpalttisesti tarjolla, että miten niistä ehtii nauttia tarpeeksi? Meidän ainutlaatuinen kesämme kun on lyhyt eikä kotimaisia marjoja ja vihanneksia saa tuoreena vuoden ympäri. Ne ovat tämän hetken herkkuja, joita on tarjolla nyt. Silti häärään marjoja pakkaseen enemmän kuin sujautun suuhuni. 

Lainaan äitiäni, jolla on tapana sanoa painottaen jokaista kirjainta: n a u t i   n y t. Niinhän me sitten teemme, eikös vaan, koska äiti käskee :).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti