torstai 4. elokuuta 2016

Häivähdys mertaMieli palaa merelle, suurelle valtamerelle ja siihen rentouden tilaan, jossa olimme koko perhe vielä viikko sitten. Laitoin pestyä rantapyyhettä kaappiin, kun tuoksutin siinä hennosti meren tuoksua ja hetkessä olin valtameren äärellä. Aina vaan yllättää se, miten voimakas vaikutus tuoksuilla meihin on.

Samalla kaikki on hyvin tässäkin hetkessä, arkisempaan eloon jo melkein tottuneena. Ihania, vaikka väsyneitä iltoja vietetty pienemmän kanssa. Mustikoita poimittu kipollinen iltapalaksi, pakastettu vadelmia, ulkoiltu, syöty jäätelöannokset ja oltu vaan. Huomenna saadaan isosisko kotiin ja vietetään pitkästä aikaa viikonloppua kotosalla. Todellinen arki alkaa vasta koulujen alettua, ja siltikin on vielä kesä. Se jatkuu ja nämä elokuun illat vasta mahtavia ovatkin!

Muistoista vähitellen kotoisiin tunnelmiin blogissakin, kunhan maltan näitä ihania tunnelmia olla jakamatta :). Merellisiin tuoksuihin ja tyrskyjen kuviin toivotan hyvät yöt ja leppoisaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti