maanantai 30. toukokuuta 2016

Kajakilla


Vielä viikonlopulta tunnelmia ja hei, pääsin merelle! Viime viikon alussa kaipasin merta ja pääsinkin rantaa pidemälle, ihan keskelle merta ja kaislikkoa :). Ihanan mökkipyrähdyksen loppuhuipentuma oli melontaretki siskon kanssa kajakeilla. Vakaalla merikajakilla on mahtava mennä, vauhdin huumaa siinä ei saa, mutta pääsee erityisen lähelle merta. Ihan toisenlainen elämys kun veneellä. Aurinko pysyi pilvien takana piilossa edelleen, mutta kaunista oli silti. Rauhallista, vaikka kylläpä kaislikossa suhisi ja kuhisi kaikenlaista elämää. 


Kalastajan vene näytti ihanan idylliseltä laiturissa lähes tyynessä meressä kelluen.Kallioinen saari näytti houkuttelevalta retkikohteelta, jonne toivon pääseväni toiste jalkautumaan hyvien retkieväiden kera. Nuo sileät kalliot vetävät minua puoleensa, niillä on niin mukava istuskella ja ihmetellä elämänmenoa (ja syödä niitä eväitä :D).


Katsokaahan nyt miten ihana saunamökki! Piskuisessa kivikkoisessa saaressa vain kivenheiton päässä isommasta saaresta on tämmöinen liikuttava mökkipahanen. Jotenkin ihana ajatus soutaa muutama kymmenen metriä saunomaan tänne, vaikka vähän viitseliäisyyttä vaatiikin. Paljon kaunista löytyi pienen merilenkin varrrelta. 


Nautin tällä mökillä olosta aina todella paljon ja olen erityisen kiitollinen, että rakas isäntäväki ottaa meidät vieraakseen niin usein. Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti