lauantai 10. maaliskuuta 2018

Tulppaanit


Ajattelin, että olisin jo kyllästynyt tulppaaneihin ja ostaisin mieluummin vaikka neilikoita, mutta toisin kävi, kun näin nämä Pirkan kotimaiset tulppaanit. Ruskeassa paperikääressä olevat tulppaanit olivat niin herttaisia ja hyvänoloisia, että kimppu tarttui mukaan ruokaostoksia tehdessäni. Ihanaa saada tuoreet kukat ruokapöytään, varsinkin kun tänään pöytään katettiin myös siskolleni ja hänen miehelleen lautaset. Nautimme siskoni yhtä bravuuria sitruunarisottoa sekä paikallisen kalasavustamon savulohta ja siskon mies paistoi myös jättikatkarapuja. Maha täynnä hyvää ruokaa ja ihana iloinen ilta edessä rakkaiden kanssa. Lapset saavat siskosta ulkoilu- ja lautapeliseuraa, kunnes on illan kohokohta eli Putouksen finaali! Sitä ohjelmaa on odotettu meillä ainakin joka lauantai kovasti ja erityisesti viime lauantaina, kun olimme katsomassa live-lähetystä paikan päällä. Putous on ollut jo pitkään lapsille ehdoton lemppari. Vitosluokkalainen on katsonut kaikki kaudet ja fanittanut milloin mitäkin näyttelijää sekä hahmoa. Eräänlainen perinne on kai tämäkin.



Tulppaaneissa on lupausta keväästä ja pakkasten hellitettyä alkoi kevään odotus oikein todella. Tuntuu, että monella muullakin on sama tunne, että nyt lumet saisivat sulaa, vähitellen saisi jättää toppavaatteet pois ja siirtyä odottamaan luonnon heräämistä. Oi, miten ihanaa onkaan sitten kun hiirenkorvat alkavat kurkistaa puiden oksista ja kevään viherrys valtaa kaikkialle.




Nyt on raukea hyvä olo ruoan ja viinilasillisen jälkeen, ei tarvitse tehdä mitään, saa vain olla ja nautiskella lauantai-illasta hyvässä seurassa! Leppoisaa viikonloppua myös kaikille teille ♡



Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti