sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Rairuohot



Kerrankin olen ajoissa rairuohojen kanssa. Viikkoa ennen pääsiäistä vihreät ovat jo vahvassa kasvussa, sekä rairuohoa että ohraa on ensi kertaa hillopurkeissa kasvamassa. Ihanaa, että vain neljä päivää pääsiäiseen. Viikonloppu on mennyt aikuisten juhlissa, olin sekä perjantaina että lauantaina juhlissa, harvinaista tällainen juhlinta! Nyt odotan jo innolla rauhallista oleskelua perheen ja ystävien kanssa. Rauhallinen ei välttämättä kuvaa neljän lapsen jälleennäkemistä, mutta mukavaa aikaa on joka tapauksessa luvassa. Saamme ystäväperheen, vanhat naapurimme kylään pääsiäiseksi ja mietiskelen jo vähän mitä ruokaa tehtäisiin ja tietenkin, että mitä leipoisin. Sitruunaista leivoinnaista ainakin tekee mieli ja se jotenkin kuuluu itsellä jo pääsiäiseen.


Kauppareissulla mukaan tarttui myös neilikoita, suloisen vaaleanpunaisia, herkkiä ja ihanasti niin pitkään kauniina säilyviä. Koti on muuten ihan hunningolla, kun ei viikonloppuna ole ollut aikaa siivoilla ja viikko tulee olemaan työntäyteinen. Suljen silmät suurimmilta sotkuilta ja loppuviikosta sitten on tartuttava imuriin.



Aurinkoista ja keväistä alkavaa pääsiäisviikkoa kaikille!



2 kommenttia:

  1. Hei! Kaunis blogi ja niin ihastuttava rairuoho-istutus, että lisäsin tuon kuvan pinterestiini myös. Mukavaa kevään odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voi kiitos ja kiva, kun voi ihastuttaa kuvilla 😊. Mukavaa, että inspiroidut ja kaunista kevättä - kohta se saa luvan jo alkaa kunnolla!

      Poista