perjantai 6. lokakuuta 2017

Perjantai-ilta Torronsuolla


Hyvä idea, jonka mahdollisti lasten samanaikaiset yökyläilyt. Järkevä ja käytännöllinen ratkaisu, johon keksimme lisätä tämän - kävelyn Torronsuon kansallispuistossa. Lähdimme siis mieheni kanssa jo iltapäivällä äitini mökille noutamaan tavaroita peräkärryllä. Koska lapsilla oli menonsa, voisimme hoitaa tämän reissun helposti ja jäädäkin samalla yöksi. Eilen aloimme molemmat pohtia, että pieni lenkki parhaaseen ruska-aikaan olisi mahtava. Erikoisen molempien vapaapäivän ansiosta pääsimme aikaisin liikkeelle ja mökille päästyämme kävimme laittamassa vain patterit päälle ja jättämässä peräkärryn parkkiin. Auto uudelleen käyntiin ja kohti Torronsuota, jossa nautimme pienen sadekuuron lisäksi ruskasta parhaimmillaan, niin Torrolla kuin automatkallakin. Huikeat värit ja ihana syksyn tuoksu ja mikä mahtava mini-irtiotto!








Sauna on lämmin, raitista ilmaa, lasi valkoviiniä ja maukas lämmin ateria nautittuna, tässä hetkessä ja (ihmeellisessä hiljaisuudessa!) on hyvä todella hyvä olla <3 Leppoisaa viikonloppua!




2 kommenttia:

  1. Kuullostaa ihanalta viikonlopulta!
    Parisuhteelle tekee kyllä hyvää tuollainen yhteinen aika.
    Ihania kuvia! Rentoa, tunnelmallista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä oli aivan mahtava yökyläily mökillä ja syksystä sekä luonnosta nauttimista. Teki hyvää! Kiitos Sumi ja samoin sinulle!

      Poista