torstai 26. lokakuuta 2017

Ensilumen päivä



Eilisiltamyöhällä se alkoi ja aamulla oli kaunis (vaikkakin märkä) lumipeite maassa ja puissa. Ei onneksi sentään lumitöitä tarvinnut tehdä, että pääsi pihasta pois. Tallustelin lunta potkien junalle ja nautiskelin peittävän hupun alla pyrystä. Töihin tullessa se olikin enää räntää ja märkää, mutta onneksi vain siellä. Kotiin tullessa oli vielä lunta. Ekaluokkalainen oli innoissaan menossa ulos ja lähdinpä kerrankin seuraksi. Nyt on rakennettu lumilinna (tai rehellisyyden nimissä lumiaita olisi osuvampi kuvaus), lumiukko ja lumilyhty! Toivottavasti ne huomisen vielä säilyisivät ennen kuin vesisade tulee.

Kaikkea uutta tulee vuodenaikojen myötä uudelle omakotiasujalle. Esimerkiksi lumikolaa meillä ei ole, täytyypä aika pikaisesti käydä se ostamassa :D. Ihanaa on se, että pihaa on niin paljon, että lunta riittää lasten puuhin aivan varmasti. Tykkään kovasti talvesta ja vaikka nyt vielä syksy varmasti palaakin, niin toivottavasti saadaan sitten myöhemmin kunnon talvi ja riittävästi lunta! 




Nyt alkaa pitkän viikonlopun fiilistely, nämä perjantaivapaat ovat aivan mahtavia! Aiheuttavat stressiä töiden suhteen kyllä, mutta tähän mennessä olen kohtuullisesti selvinnyt. Huomenna luvassa aika paljon käytännön asioita, kuten vanhempainvartti, kaupoissa käyntiä ja ajelua sinne sun tänne, mutta myös ihana kiireetön ja rauhallinen aamu. Tunnelmallista iltaa ja alkavaa viikonloppua!



7 kommenttia:

  1. Pikemminkin paloturvallisuusriski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä totta, tämä oli kuvauksellinen asia, ei kovin todellinen hetki. En toki polta kynttilää peiton päällä.

      Poista
  2. Instagramin kautta löysin blogisi, aivan ihania tunnelmia ja kuvia täällä <3 Ensilumesta on täälläkin iloittu. Minkä reimun se tuokaan joka vuosi tullessaan lapsille ja kyllähän sitä itsekin aina ihastelee puhtaan valkoista maisemaa! Tervetuloa vieraisille myös minun blogiini, https://talotarinoi.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eerika ja hienoa, että löysit tänne - tervetuloa! Kaunis kiitos sanoistasi <3. Onhan se vaan aina niiiin ihanaa ja riemukasta tuo ensilumi :). Ja kiitos, minä piipahdin jo pikaisesti siellä ja ajan kanssa vierailen uudelleen. Niin suloisen kauniita kuvia ja askarteluja sinulla!

      Poista
  3. Niin todella on! Oi kiitos Marianne, kiva kun kävit sen kertomassa <3 Sinulla on niin taidokkaita teoksia ja kauniita otoksia instassa. Kävin ihastelemassa niitä myös sivuillasi.

    VastaaPoista
  4. Voi miten tunnelmallista <3 Täälläkin saatiin eilen ensilumi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Piia <3 Ihanaa se lumi oli, nyt alkaa meillä jo sulaa vesisateen myötä. Toivottavasti marraskuussa saamme uutta lunta!

      Poista