perjantai 7. heinäkuuta 2017

UlkonaTuntuu, että olen ollut ulkona blogista. Syitä voi olla monia, onko insta innostanut enemmän vai ajatukset vaan olleet muualla tai se, että kesäiltoina on ollut vähemmän kotona. En osaa sanoa miksi, eikä sillä ole edes väliä. Nyt kuitenkin täällä, jotta tännekin tallentuu heinäkuun ensimmäiseltä viikolta vähän tunnelmia.

Rentouttavaa fiilistä viikkoon haimme koko perheen voimin joelta, joka on ihan meidän ulottuvilla ja nyt pääsimme vielä soutelemaan sinne - i h a n a a! Vesi on kyllä niin rauhoittava ja lumoava elementti. Viileän alkukesän aikana kaikki armeliaat aurinkoiset hetket ovat olleet suloisia ja upeaa vaihtelua sateisille päiville :). 
Uuden talomme piha on piha isolla P:llä, siis todella paljon isompi kuin vanhan rivarimme takapiha. Ensimmäisenä vuotena pitää vain katsella mitä kaikkea pihalla kasvaa, eikös vaan? Entäs jos ei kitke rikkaruohoja ollenkaan :D. Olen keväästä asti nyppinyt jonkin verran sieltä täältä, mutta tämä aloitteleva puutarhuri ihmettelee niiden määrää joka puolella - koko ajan! Tavoitteena ei ole rikkaruohoton tai super-skarppi piha, koska minusta vanhan talon vanha piha saa olla hieman rönsyilevä. Toiveena kuitenkin vain hieman rönsyilevä, joten hommia on luvassa, jotta saan vähän ryhtiä pihaan. Nyt koetan malttaa tutkia mitä tapahtuu pihalla läpi kesän, jotta voin tehdä tuleville vuosille suunnitelmia siistimisestä, karsimisesta ja uusista istutuksista.


Viikko on mennyt minulla töiden merkeissä muun perheen lomaillessa, joten ihanaa päästä yhdessä viikonlopun viettoon ja saada toivottavasti vähän rentojen lomalaisten fiiliksestä itsellekin. Aurinko paistaa ja lämpömittarissa heinäkuiset lukemat, joten nautiskellaan. Ihanaa kesäistä viikonloppua kaikille!2 kommenttia:

 1. Ei blogimaailma jaksa aina houkuttaa. Mutta tämä onkin siitä hauskaa, kun voi bloggailla omien resurssien mukaan. :)
  Ihania kuvia sun postauksessa. Varsinkin tuo jokikuva... Vesi on mulle se ihanin elementti. Ja järvi..siellä sielu lepää.
  Uimavesien lämpenemistä vielä kaipailen.
  Kivan kärryllisen rikkaruohoja oletkin nyppinyt!
  Mä liputan rentojen, huvikumpumaisten pihojen puolesta. Liika kliinisyys voi olla tylsää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sumi kommenteistasi, niistä tuli niin hyvä mieli! Joo, näinhän se on, että tilanteiden ja fiilisten mukaan näitä juttuja tehdään.

  Vesi on minullekin ihan erityinen, meri myös nykyisin on lemppareitani! Toivottavasti lämpimät jatkuvat ja vedetkin sitä myötä lämpenevät. Eläköön huvikumpumaisuus :D

  Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista