tiistai 18. heinäkuuta 2017

13h TallinnassaVirallinen ensimmäinen lomapäivä eilen ja herätys oli reippaasti klo 5. Matkasimme Tallinnan lautalle ja vietimme koko päivän siellä, kotona olimme vasta yhden jälkeen yöllä. Vähän jänskäsin miten tytöt jaksavat, mutta hyvin meni reissu, vaikka kävelimme reilut 24 000 askelta! Puolen päivää sateli, joten kiertelimme enemmän kaupoissa ja kävimme usein syömässä. Sateen vuoksi en kuvannut ulkona, enkä kuvannut kaupoissa, joten vaikuttaisi siltä, että olemme vain syöneet koko päivän :D.Must Puudel oli kollegan suosittelema kahvila, joka sijaitsee vanhassa kaupungissa pienellä kujalla. Hauska, hieman erilainen paikka, jossa söimme aamupalaa. Smoothie bowl ja granola-jugurtti annos olivat todella hyviä sekä miehen annoksessa pekoni. Meidän lapsille ehkä vähän eksoottinen lista, mutta heidänkin mahat saatiin täyteen, viimeistään ylimääräisellä pekoniannoksella :). Sateen vuoksi emme menneet terassille syömään, mutta houkutteleva, värikäs kokonaisuus kauniine tuoleineen.


Suositusten perusteella valittiin (ja sateessa ei huvittanut kierrellä etsimässä ruokapaikkaa) myöhäiselle lounaalle Rataskaevu -ravintola niin ikään vanhassa kaupungissa. Loistava palvelu, hieno miljöö, hyvä ruoka (ehkä enemmän aikuisten makuun) ja rento tunnelma. 

Pari sanaa vain, Kohvik Komeet - kahvila!Sain myös kauniit kesäkynnet varpaisiin, löysimme 60% alesta kankaita, joitakin vaatteita ja juomavarastoon täydennystä. Mahtava pikareissu, kiitos Tallinna, pitkästä aikaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti