lauantai 15. heinäkuuta 2017

Lomalla!Nyt se loma alkoi! Virallisesti toki vasta maanantaina, kuten tyttäreni ovat useasti tänään muistuttaneet :D, mutta ah ihanuus mikä päivä! Täydellinen kesäpäivä aamusta alkaen. Pääsin nautiskelemaan auringonpaisteesta uudessa aurinkotuolissani aamuparvekkeellamme (ei ole erikseen iltaparveketta, mutta aamuaurinko paistaa ihanasti parvekkeelle, josta nimitys on syntynyt). Lueskelin kirjaa, löhösin, palvoin aurinkoa ja juttelin vuoron perään molempien tyttöjen kanssa päivän polttavimpia kuulumisia.

Söimme pikaisen lounaan myöhään iltapäivällä ja suuntasimme uimarannalle entisten naapurien kanssa ja yllättäen sillä reissulla lapset lähtivätkin heille yökylään. Sopeuduimme miehen kanssa yllättävän hyvin tilanteeseen ja hammasharjat lapsille ostettuamme ajoimme kotiin kaksin. Hommia oli pihalla kesken (miehellä erityisesti, minä olin jo ihan lomafiilistely-modessa) ja muutama kalusteen siirto sisällä, mutta niiden jälkeen nautiskelimme huvimajassa viralliset lomaskumpat, simppelin grilli-illallisen ja pikaisesti kyhätyn mansikkakakun. Pakastimeen heitetyt kakkupohjan rippeet olivat todellinen pelastus tänään. Täytteeksi sitruunakuoriraastetta, kermavaahtoa ja reilusti oman pihan mansikoita sekä rouhittua maitosuklaata, niistä syntyi simppeli ja kesäinen kakku!

Voiko päivältä enää muuta odottaa? No ehkä sen saunan, joka on juuri kohta lämmin :).
Ihanaa kesäistä sunnunutnaita jo toivotellen! Nautitaan lämmöstä ja auringosta, se tuntuu tänä kesänä erityisen ylelliseltä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti