maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappuisissa tunnelmissa!Piitkä viikonloppua, joka hurahti jonnekin. Se piti sisällään ystäviä ja sukulaisia, erikoisia sääilmiöitä, skumppaa, sima ja paljon hyvää ruokaa! Ja kaiken kruunasi tänään aurinko ja lämpö!! Miten ihanalta tuo lämpö tuntuikaan pitkästä aikaa.

Olemme saaneet uuden grillin, joka on Muurikan kesäkeittiö = kaasugrilli parillalla. Se pääsi ensi testiin vappuaattona, kun munkit paistettiin. Parilla pois ja wokkipannu tilalle (iso kattila ei ollutkaan sopivan kokoinen siihen), öljyt kuumenemaan ja ihanat munkit valmistui ilman rasvakäryä sisällä. Sitten parillapannulle pääsi kasviksia ja lihaakin. Grillattu parsa-broccoliini yhdistelmä on aivan ihana, vähän suolaa, sitruunaa ja oliiviöljyä vaan päälle.Toisena lisäkevinkkinä panzanella. Mukailin vähän tätä Toscanalainen leipasalaatti eli panzanella -ohjetta. Olen testannut ohjetta aiemminkin ja nyt muistin kaivaa sen kirjanmerkeistä, mutta vasta kauppareissun jälkeen, joten kesäkurpitsa jäi pois ja friseesalaatti tuli tilalle. Todella hyvää, kannattaa kokeilla ja mukailla oman maun mukaan!
Helppo servettirengas syntyy skumppapullon metallisesta korkinsuojuksesta. Näitä sööttejä turkooseja olen keräillyt jo vieraitakin varten! Harmillista vaan, kun ei pulloista tiedä päällepäin minkävärisiä ja näköisiä korkinsuojukset on :D.

Tänään syötiin ensi kertaa ulkona, pihamme huvimajassa, jonka mies oli pessyt eilen jo valmiiksi ja kannoimme vain betonipöydän ja tuolit sisälle. Huvimaja on vinossa ja vähän ränsistynyt, mutta auttamattoman herttainen! Katsotaan mitä sille teemme ajan kanssa, mutta nyt se saa olla juuri noin, mitä nyt pöydän paikkaa ja muotoa täytyy vielä miettiä :D.Meillä oli tänään tuplajuhlapäivä, vapun lisäksi juhlimme sitä, että tapasimme mieheni kanssa 14 vuotta sitten häissä ja siitä se sitten lähti... Kiitollinen olen jokaisesta vuodesta, kurveista ja töyssyistäkin, toivottavasti vuosia on luvassa paljon lisää <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti