keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Herkkuhetki tyttöjen kanssa


Keväinen, viileä, mutta kaunis aurinkoinen aamu muuttuikin sitten talviseksi päivän aikana. Olisihan se nyt jo kevään aika, mutta minkäs teet. Iltapäivän ilma ei todella houkuttanut ulkopuuhiin ja kalsea keli sai vain miettimään lämmintä ruokaa ja lepoa! Eskarilainen halusi kokata ja olimme sopineet illalla, että tänään tehdään yhdessä ruokaa. Teimme me sitäkin, mutta myös herkkuleipäset :D. Vaahtokarkkeja oli jäänyt yli viikonlopusta, samoin nutellaa ja pari dumleakin. Näistä saimme toasterilla aikaiseksi mainiot jälkkärileivät hetkessä. Tänään oli meidän perheen tyttöjen ilta, johon herkkuhetki yleisesti kuuluu ja jotenkin erityisen tarpeen se oli juuri tänään!


Minun leivässäni oli vain nutellaa ja dumlea ja se oli hyvää, mutta sulanutta vaahtokarkkia lapsen leipää leikatessani maistoin ja - olihan se älyttömän hyvää! Ensi kerralla laitan kyllä itsekin vaahtokarkkia väliin tai ehkä illalla vielä...


Todisteena epäilijöille (miehelleni ainakin), kuva jauhelihawokista, että söimme oikeaakin ruokaa. Eskarilainen pilkkoi kesäkurpitsta ja paprikat, minä raastoin juustohöylällä porkkanaa, heitin pakasteherneitä ja -maisseja sekä valkosipulia, mausteita  ja limen mehua jauhelihan kaveriksi. Nuudelien kanssa kokonaisuutena oikein maittava ja helppo arkiruoka.


Mieli surisee kaikkea päivän asioita, töitä ja tapahtumia enkä oikein osaa tarttua kotihommiin. Aurinko ihanasti taas pilkahtelee ja tuli rätisee pönttöuunissa, ehkä vaan yritän olla hetken tässä näiden ajatusten kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti