torstai 11. toukokuuta 2017

Laajakuva


Pidän yksittäisistä asioista tai pienistä kokonaisuuksista. Tykkään yksityiskohdista ja kameran linssin läpi tarkastelen asioita mieluummin läheltä. Näpertelen pieniä asetelmia tai askartelen nopeasti valmistuvia, simppeleitä juttuja. Kärsivällisyyteni ei tahdo riittää pitkiin ja monivaiheisiin projekteihin, vapaa-ajalla haluan nähdä työni jäljen heti. Haluaisin aloittaa esimerkiksi huonekalujen maalaamiseen vain suoraan, esivalmistelut ovat rasittava välttämätön paha :D.


Kaikesta ei saa kapella kuvakulmalla hyvää kuvaa, joten nyt lähdin trendikkäästi epämukavuusalueelle ottamalla vähän laajemman näkymän. Eihän tässä nyt vielä revitelty ole, mutta kevyesti uutta näkökulmaa ja samalla pieni vilaisu keittiöstä ruokailuhuoneeseen. Vitriinkaappi on itse asiassa minun reippaalla tyylilläni maalattu, eli minimoiden pohjatyöt ja lopulta vain yhden maalikerroksen jäljiltä pinta on jäänyt rouhean epätasaiseksi.

Kuvan ottaminen suuremmasta alueesta on vaikeampaa ja silloin on niin monta yksityiskohtaa, joita voisi viilailla :D. Haluaisin esitellä moniakin kohtia kodistamme, mutta arastelen ottaa kuvia myös siksi, kun "ei ole vielä valmista". Sehän se vasta hölmöä on, koska eihän täällä koskaan valmista ole!


Rohkeutta vähän tarvitaan, rohkeutta laajempaan näkökulmaan. Siitä olisi hyötyä tässä elämässä muutenkin, hivenen avarammasta kuvakulmasta ;).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti