torstai 25. toukokuuta 2017

Husqvarna ja muut projektitHelatorstaita on vietetty tyttöjen kanssa tänään kotosalla ja kaverikin saatiin kylään. Päivä on mennyt maalaus- ja leipomispuuhissa sekä vähän pihan voikukkasatoa ihmetellen :D. Maalauspuuhat eivät ole onnistuneet kovinkaan hyvin, koska vanhan puusohvan punaruskea sävy tunkee pohja- ja kalustemaalin läpi. Kärsivällisyys on taas koetuksella ja pelottaa auttaako useampikaan maalikerros. Nooh, nyt maali saa kuivua ja ihmetellään sen tilannetta sitten huomenillalla uudelleen.

Huomasin tuomen olevan jo kukassa pihan rajalla ja nappasin maljakkoon vähän kesäistä tunnelmaa. Kukat pelastavat keskeneräisyyttä, kuten täällä ala-aulassamme. Se hakee vielä olomuotoaan, lasten jumpparenkaat roukkuu jo katossa, iso ihana vaatekaappi on peräseinällä, isän vanha senkki myös, mutta selkeä kokonaisuus on vielä hakusessa. Äidin puolelta oleva vanha Husqvarna on kulkenut minulla kahdessa kodissa aiemmin, muttei ollut edellisessä kodissamme. Nyt saimme sen taas meille ja se tuntuisi viihtyvän ala-aulassa hyvin.

Hyvää pyhäpäivän iltaa ja alkavaa viikonloppua! Minä menen huomenna vielä töihin, mutta nauttikaahan kaikki, jotka saatte pitkän viikonlopun ja heräillä ihan omaan tahtiin kesäiseen aamuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti