perjantai 17. maaliskuuta 2017

Viikonlopun sanatMahtavaa, se on perjantai ja ilmakin näyttäisi vähän kirkastuvan! Tähän viikonloppuun lähden näiden mukavia muistoja tuovien koristepullojen sanojen myötä. Pullot olivat häissämme "pöytänumeroina" ja niissä on kaikissa pätkä unien tulkintaa -kirjasta jostain 1900-luvun alusta. Hauskaa on se, että ostin fb-kirppikseltä nämä pullot aikanaan ja noudin ne hyvinkin läheltä nykyistä kotiamme. Silloin täysin tietämättömänä, että näille seuduille muutamme - pullot kainalossa. Nostin ikkunalaudalle niistä nyt muutaman, ikkunalaudalle joka suuntaa juurikin sinne mistä pullot hain :).

Hengaa - viikonloppu on juurikin tätä varten. Minä hengailen tänään perheen kanssa ja koululainen saa entisestä koulusta ystävän yökylään. Huomenna tapaan nuoruuden kaveriporukkaa, jonka kanssa kirjaimellisesti hengailtiin puistossa läpi nuoruuden. 


Pientä partyä siis tiedossa!


 Ja mikä tärkeintä viikon aherrusten jälkeen - relaa!


Näillä mennään nyt: relataan, hengataan ja vähän juhlitaan. Kuulostaa tässä vaiheessa perjantaita erittäin hyvältä suunnitelmalta :D. Nautinnollista viikonloppua allihopa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti