maanantai 20. maaliskuuta 2017

Rautaa ja pellavaa



Saimme herttaisen pellavaisen kiitoksen kiinteistövälittäjältä, Balmuirin pyyhkeitä ei minulla aiemmin olekaan ollut. Raaskikohan näin kauniita keittiöpyyhkeitä ottaa käyttöön? Vai säilöisikö perisuomalaisesti kaappiin, etteivät kulu :D. Viikonloppuna löytyi purkaessa pyyhkeiden lisäksi nämä sydänkoukut. Rautalanka-askarteluja en olekaan piiitkään aikaan tehnyt. Nämä olen aiemmin vääntänyt, ovat jääneet vain viimeistelyä vaille. Nyt olisi yksittäisille koukuille tai vaikka näistä rautalankasista koukuista laudan palaseen väsätylle naulakolle tilaa ja käyttöä!

Ihana yhdistelmä, pehmoinen pellava sekä karu rautalanka, joka muuttuu taivuttaessa kauniiksi, herkäksikin. Arvaamaton materiaali työstää se kyllä on. Mielikuvan mukaista siitä harvoin tulee, vaan lanka taipuu omalla tavallaan ja omaa suunnitelmaa joutuukin muuttamaan. Kliseisesti voisi sanoa, että vähän niin kuin tämä elämä, suunnitelmaa saa usein matkan varrella muuttaa :).



Pohdittavaksi vielä jää, mistä nämä koukut löytävät paikkansa ja millaisena kombona. Hmm. Balmuir-keittiöpyyhkeen ripustamiseen yksittäinen vai kolmen settinä makkariin kauniiden korujen tai muun olennaisen esille laittamiseen? En vain pysty vielä päättämään, joten talletan kaikki kaappiin odottomaan ;D.

Puuhasteluja ei nyt kyllä jaksa, onnellinen vain että maanantaista on selvitty. Onneksi tästä se vaan paranee, päivä päivältä valo lisääntyy ja luntakin sataa vähän vähemmän! Tsempit viikkoon kaikille, huumorin kautta :).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti