lauantai 4. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen lauantai



Aamupala yhdessä, tuoreet sämpylät, höyryävä tee ja päärynäsmoothie. Ihanat omat tyypit ja rauhallinen aamu, oma uusi koti ja ensimmäisenä herätessä onnellisuus. Tänä aamuna ei murehdittu sopeutumista uuteen kouluun tai itketty vanhoja kavereita, tänä aamuna oli vain meidän perhe ja hetken rauha. 

Tehtiin jopa reipas tutkimusmatka viereiseen pitäjään :D. Toivomiani kirpparilöytöjä en tehnyt, mutta sen sijaan löysin mahtavan rottinkituolisetin alesta, josta kuvia luvassa myöhemmin. Tänään ei kameraan ehtinyt enää tarttua, kun purettiin tavaroita ja suunniteltiin anopin kanssa kaapin paikkaa ;) ja appiukko perehdytti pönttöuunien saloihin.



Sämpylät on Sikke Sumarin ihanan rapeakuoriset sämpylät. Sämpylöiden ja leivän teko ei ole braavureitani, mutta nämä ovat mukavan helpot valmistaa ja parasta on se, että taikinan voi jättää jääkaappiin ja seuraavanakin aamuna paistaa ja maistaa tuoreita sämpylöitä. Täältä löytyy Siken aamusämpylöiden ohje. Smoothien tein kolmesta päärynästä, yhdestä banaanista, lorauksesta kookosmaitojuomaa ja a-jugurtitia sekä ripauksesta vaniljasokeria. Lasi tyhjeni kolmella neljästä juojasta, joten aika onnistunut kokeilu. Tiedättekö, kun on kaikilla on vähän eri toiveet ja lempimaut...?


Leppoisaa viikonlopun jatkoa ja nautitaan hetkistä, ne kun haihtuvat niin pian.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti