sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Crazy milkshakesTyttösten kanssa kolmistaan hengailtu viikonloppu, joten hulluteltiin eilen vähän jälkkärin kanssa. Suuren maailman hullut pirtelöt ovat kyllä paljon kreisimpiä, mutta ihan riittävästi nämäkin menivät överiksi :D. Jokainen sai valita oman pirtelömakunsa ja yllä minun snickers-pirtelöni. Huh, miten hyvää ja aivan älyttömän makeaa.


Isosiskolle tehtiin mansikkapirtelö pakastemansikoista sekä nutellalla että kinuskikastikkeella ja reilulla kermavaahdolla.


Banaanipirtelö pikkusiskolle, jossa milkshake-keksi (Prismassa tällä nimellä olivat keksihyllyssä, joten olihan niitä pakko ostaa!) ja tötterö jo hukkumassa pirtelön ja kermavaahdon sekaan.


Tänään oli ohjelmassa kauan odotetun Tatun ja Patun ennakkonäytös, vähän shoppailua ja itsetehtyjä kananugetteja (niistä toisen kerran enemmän). Sitten alkaakin olla tyttöjen viikonloppu paketissa. Uuteen viikkoon rautaisella asenteella toivoen sietokykyä työkiireisiin sekä malttia asioiden järjestymiselle.

Reipasta, samalla armollista lokakuun viikkoa täältä toivotellen. Kaunis syksy sen kun jatkuu vaan, nautiskellaan siitä ja hengitellään kirpsakkaa syysilmaa!2 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja :) Ihanaa.. Voisi joskus pitää lasten kanssa pirtelöpäivän saisivat itse valita ihan mitä vaan :) Oi, tatu ja patu.. Sitä meilläkin pikkukansa kovasti odotaa :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tintti :). Suosittelen kyllä ja tosiaan joskus on kiva antaa lasten päättää!

    VastaaPoista