keskiviikko 2. elokuuta 2017

Tyttöjen matka


Matka mimmien kanssa Aulangolle, kylpylähotelliin, on päättymässä huomenissa. Kolme yötä olemme olleet, joka on minulla ennätys Suomessa hotellissa viipymiselle. Matkan teema on ollut uiminen! Rantsupäivää vietimme eilen tiistaina Ahvenistolla, mutta silloinkin kävimme kylpylässä illalla. Olemme kylpyneet itsemme ruttuisiksi jo neljä kertaa ja huomenna aamulla on luvassa vielä viimeiset pulikoinnit ennen lähtöä. Hetkeksi riittävät kylpylät minulle, mutta onpahan lapset saaneet sukeltaa, temppuilla vedessä, uida ja tuleva ekaluokkalainen teki uintiennätyksensäkin! Matka on ollut myös kesäistä luontoa, kauniita maisemia ja upeita auringonlaskuja, jotka näemme hotellin ikkunastamme sekä tietysti herkuttelua. Hotelliaamiainen on kyllä aina luksusta sekä se, ettei voi siivoilla tai pestä pyykkiä pariin päivään lainkaan :). Hotelli on itsessään hieman elähtänyt, mutta ympäristö on upea ja kylpylä juuri riittävän kokoinen.

Reissu mimmien kanssa on ollut yllättävän leppoisaa, vaikka toki välillä joku möksöttää tai äitillä menee hermo. Touhua riittää loppuviikollekin, huomenna auto suuntaa Tampereelle kylään rakkaan ystäväni luo, perjantaina lapset pääsevät yökylään Mummulaan ja minä siivous-, pyykkäys- ja leivontapuuhiin. Launtaina juhlimme siskon perheen kaikkia synttäreitä yhdellä rysäyksellä heidän mökillään, joten samalla saamme mökkeilyä sunnuntaille asti.

Siitä starttaa minun viimeinen lomaviikkoa ja lapsilla koulun alun odotus. Nyt jo huomaan koulujen alun hiipivän kaikkien ajatuksiin ja varsinkin ekaluokan aloittavalla (positiivista) jännitystä on havaittavissa. Kesä on hurahtanut niin vauhdilla, mutta jatkuuhan se vielä, koulun alun jälkeenkin. Toivotaan siis lisää aurinkoisia päiviä ja tunnelmallisia, lämpimiä elokuun iltoja!

Nautiskellaan elokuun alusta, kesästä ja maltillisesta lämmöstä ;).1 kommentti: