sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kiitos viikonloppu!Huh! Ihana touhukas viikonloppu takana. Meillä oli vieraana lauantaina 9 äitiä ja 16 lasta!! Tulihan eloa taloon ja pihalle. Upea naisporukka lapsineen kokoontui viettämään kesäpäivää miesten ollessa vuosittaisessa turnauksessaan. Nyyttärit aurinkoisena, ihan täydellisenä kesäpäivänä, lasten touhua ja iloa, kuulumisten vaihtoa, naurua ja hyvää ruokaa - m a h t a v a päivä! Kuvia en ehtinyt ottaa mistään, tai pikimmenkin päätin, että kamera jää kaappiin. Halusin, että ne hetket jolloin en emännöi olen ystävien kanssa ja nautin.

Upeita kukkia, joita nämä upeat naiset toivat kuvasin pikaisesti tänään. Muuten päivä on mennyt muutamaa kuskaamista lukuun ottamatta pihalla ja kasvimaalla. Kasvimaa on siis umpeen kasvanut aidattu alue pihallamme :D, mutta nyt siellä on jo pari palstaa auki. Olen ihan ensi kertaa kasvatuspuuhissa, eli todella jännittävää, onnistuuko saada satoa.

Paprikan taimet pääsivätkin huvimajaan, kun sain vinkin, etteivät ehkä avomaalla tarkene tuulissa ja sateissa. Aaa, tarvitsisin niin jonkun kädestä pitäen opettamaan näitä puuhia, kun en malta perehtyä riittävästi lukemalla.


Eskarilaisen viimeinen viikko hoidossa ja siitäkin pari päivää yökylässä Mumskilla. Isosisko pääsi serkun kanssa Mummolaan, joten erilainen viikko tulossa. Hauskoja nämä erilaiset kesäviikot, kohta saa olla rauhassa töissäkin, kun lapset lomailee :).

Mahtavaa viikkoa missä olettekin, nyt tuntuu että kesä on kaikkialla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti