keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kesä!




Aika tuntuu vilahtavan, on jo niin kesäistä ja aurinkoiset päivät tuntuu kuluvan sisällä ja pah! juuri se perinteinen kesäahdistus uhkaa iskeä. Mielessä tekemättömät asiat ulkona ja sisällä, sitten lasten kanssa pitäisi sitä ja tätä ja kaiken lisäksi ihan vaan ollakin! Nyt on vasta 7. kesäkuuta ja tänäänkin nautittu päivästä, vaikka enemmän sisällä olinkin. 

Etätyöpäivänä sai pyöräillä pienemmän kanssa eskariin ja takaisin, huomata kesäisen tuoksun ja katujen hiljentyneen koululaisista. Aamulla lähtiessämme muistin tarkistaa aavistuksen, tien varressa pihassamme kasvaa sireenejä! Miten paljon iloa päivään sainkaan siitä huomiosta ja tunsin jälleen kiitollisuutta tästä upeasta pihapiiristä, joka kukkii monenmoista upeaa. Iltapäivällä piti sitten käydä leikkaamassa tuoksuvaisia oksia ilahduttamaan sisällekin.


Yläkerran aula portaiden yläpäässä hakee vielä tarkoitustaan ja olomuotoaan. Nyt siinä päivystävät nämä Kierrätyskeskuksesta löytämäni rottinkituolit, jotka voi siirtää viereiselle parvekkeelle ja nauttia aamupalaa aamuauringossa (testattu on!). Vähän tyhjältä vielä näyttää ja toinenkin tuoli kaipaa taljan, lattia maton ja kaikenlaista, mutta kauniilta ne sireenit näyttävät nytkin tässä :).


Ihanaa loppuviikkoa ja maltillista suorittamista kaikille kesäahdistujille :D. 



1 kommentti:

  1. Kesäahdistus kuullostaa tutulta...ehkäpä se siitä, kun loma alkaa...
    Mukavaa kesää sinne!

    VastaaPoista