keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Pihan ensimmäisiä


Kuinka kaunis ilta onkaan, vaikka tosi kylmä, hyrr! Ulkoilemaan oli tarkoitus lähteä, mutta tänään se jäi arkisten asioiden alle. Oli kokeisiin lukua koululaisella, läksyjä, ikävää entiseen, kaverikaipuuta ja muita harmeja, tasapuolisesti olivat tytöt möksöinä tai surkeina vuoron perään. Itsellä jostain syystä ihan väsähtänyt, ankea maanantai-fiilis (ei hyvä yhdistelmä tyttöjen fiilisten kanssa). Onneksi kuitenkin on jo loppuviikko alkamassa ja vähän saatiin juttelemalla, haleilla sekä pannarilla parannettua möksöjä.

Omalla pihalla kuitenkin pyörähdettiin hetken verran ja kävin tutkimassa kukkivien tilannetta. Krookukset ovat vielä ainoita pihan kaunistajia, leskenlehtien lisäksi toki. Skillat ovat vielä ihan nupuillaan ja matalina maassa. Lämpenisipä kelit vähän, että heräisivät muutkin kukkaset ja voisi laittaa ruukkukukkiakin. Muutamat narsissit jo olen tappanut kovien pakkasöiden ja myräköiden aikana.
Joka vuosi hurmaa keväinen luonnon herääminen. Tuntuu myös lohdulliselta se ajatus, että jotain upeaa voi kasvaa ja kehittyä niistä samoista vanhoista juurista uudestaan ja uudestaan, vuosi toisensa jälkeen.

Lempeää loppuviikkoa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti