tiistai 4. huhtikuuta 2017

Lautasellinen kevättä



Hieman harmaita päiviä ollut viime aikoina, mutta onhan kevättä jo ihanasti ilmassa! Olin etäpäivällä tänään ja usein silloin tulee vain äkkiä haukkastua jotain tai lämmitettyä edellispäivän tähteitä. Tänään panostin sen verran, että keitin parsat ja kokosin (aika mahtavista) jämistä keväisen salaatin. Mansikoista tuli jo ihan kesäinen fiilis, parsat ovat tietysti parasta kevättä ja muut kaapista löytyneet herkut tekivät kokonaisuudesta varsin makoisan ja monipuolisen. Ainekset aiempien lisäksi olivat avokado, frisee-salaattia, parmesan, viinirypäleet, suolatut cashew-pähkinät ja sitruunainen kylmäpuristettu rypsiöljy. Piristävää vaihtelua ja yksinkertaisen herkullista!

Pieniä keväisiä arjen iloja ovat myös hiekasta puhdistetut pyörätiet, valoisat aamut ja pitenevät illat, linnunlaulu, toppavaatteista luopuminen, odotus luonnon heräämisestä ja  erityisesti muutokset omalla uudella pihalla :). En todella malttaisi nähdä mitä kaikkea pihasta nousee ja miltä pihapiiri kokonaisuudessaan näyttää, kun puissakin on lehdet.



Pienillä positiviisilla tätä viikkoa eteenpäin! Se on päätös, että keskitytään niihin hyviin, vaikka vain hetkeksi. Välillä vaikeampaa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Ei enempää kliseitä, vaan hyvää huhtikuun alkua kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti