perjantai 14. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäistä!


Ihana pitkäperjantai, isi vaimonsa kanssa tulivat vihdoin tekemään tupatarkastuksen ja samalla saatiin sisko perheineen pääsiäisen viettoon. Herkuteltiin suklaakakkua, mansikoita ja sitruunabebejä, höpöteltiin ja ihmeteltiin taloa ja pihaa. Vieläkin ihmetellään taloa, miehenkin kanssa.

Viikko meni eskarilaisen vatsataudin leviämistä peläten, koulaisen räkätautia parannellen ja ihan vain toivoen että kaikki olisivat terveinä pääsiäisenä. Nyt ollaan onnellisia, että kaikki ovat terveitä ja saatiin rakkaita kylään. Pienet pääsiäiskoristeet piti toki saada esille ja ilahduttamaan. Tänään sain myös niin paljon ihania kukkia, että niitä riittää jakamaan koko taloon!

Ruokaa laitettiin pitkään ja hartaasti, leivinuunissa paistettu kokonainen broileri sitruunoilla ja yrteillä maistettuna, parsaa pannulla paistettuna, tuoretta savukirjolohta ja siskon tekemää täydellistä sitruunarisottoa. Mikä parempaa kuin rakkaat ihmiset, hyvää ruokaa ja juomaa, valoisa pitkäperjantai ja mystiset vihjeet piilotettujen suklaamunien löytämiseksi lapsille!Onni on tässä hetkessä, kun vaan ollaan - yhdessä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti