sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Lintsipäivä


Eilen oli lasten vuoro huvitella ja vietettiin Linnanmäellä koko päivä, yhdeksän ja puoli tuntia :D. Kiitos päiväseurasta yhdelle kummisedälle ja onneksi iskä pääsi loppuillaksi mukaan. Näin kaikki pääsi sopivasti laitteisiin, lapset sai unelmapäivänsä ja olihan siellä aikuisillakin hauskaa.


Hepparata on edelleen minusta ihana! Lemppareitani ovat nämä vanhat laitteet, joissa itsekin on pienenä ollut. Huomaan tiettyä nostalgisuutta Linnanmäellä käydessäni, joko sitä on tullut siihen ikään...
Pienempi ei ollutkaan enään niin pieni, vaan pääsi hurjiin isojen laitteisiin ja meni niihin aivan innoissaan ja tykkkäsi! Vähän niinkuin äitinsä pienenä, mutta aivan toista laatua kuin isosiskonsa. Ei-niin-pieni halusi silti mennä myös pienten laitteisiin, joka oli minusta ihanaa. Saattaa olla nimittäin viimeinen vuosi, kun näin on. Onneksi kaikille löytyi mieluisia laitteita, vähän omia rajoja myös koeteltiin ja ilahduttiin rohkeudesta kokeilla uutta. 


Hassua, miten kameran kanssa kulkiessa huomaa niitä pieniä juttuja, joita ei ole aiemmin laittanut merkille. Nämä söpöt pöllöt ovat varmasti olleet jo pitkään koristamassa kulkuväylän tolppia, mutten ole vain niihin kiinnitänyt huomiota. Useimmiten kipittää niin vauhdilla (Lintsilläkin), että jää moni hurmaava yksityiskohta huomaamatta.

Näissä tunnelmissa toivotaan rohkeaa, kokeilevaa ja leikkisää alkavaa viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti