maanantai 11. heinäkuuta 2016

KylässäPiitkästä aikaa auto starttasi Tampereen suuntaan ja lähdimme koko perhe moikkaamaan nuoruuden ystävääni ja pienemmän tyttösen kummitätiä. Aurinkoinen päivä toi ihanan kesäreissun fiiliksen ja kaunis ilma jatkui launtain lisäksi vielä tänään sunnuntaina. Ukkoskuuro rankkasateineen ja raekuuroineen tuli sitten kotimatkalla, mutta siitä selvittiin odottelemalla hetki tiensivussa monen muun kanssa-autoilijoiden tavoin.


Hyvässä seurassa oli mukava viettää aikaa, syödä ja kilistellä kuohuvaa. Kesäinen, vielä ihanan valoisa ilta houkutteli meidät ulos kävelylle ja sympaattisten siirtolapuutarhamökkien luo. Lasten hulinoista oli myös ihan mukava päästä hetkeksi rauhallisempaan ympäristöön. Kannatti kävelyllä käydä, sillä lapset olivat (isomman apureina) sillä välin leiponeet suklaakakkua!
Tätä hurmaavaa lamppua ihastelin ja en muistanut, että se on ollut ystävän teiniajan huoneessakin. Heräsihän siitä aika paljon kaikenmoisia muistoja mieleen :D. Tätä tyyliä olevan lampun tahtoisin (seuraavan) oman kodin eteiseen tai melkein mihin huoneeseen vaan! 
Aina yhtä rentoa, leppoisaa ja mukavaa käydä tämän rakkaan ystävän luona. Kauniita, simppeleitä asioita sekä ihanan huoletonta fiilistä koti täynnä <3.2 kommenttia:


 1. Ihana tuo ruosteinen lyhty ja muutenkin.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aurinkokujalla :), olisi ihana kyllä tuo lyhty. Täytyykin käydä katsomassa blogiasi!

   Poista