tiistai 25. huhtikuuta 2017

Villasukkia ja sytykeruusuja


Kevät keikkuen tulevi ja ilmojen vaihdellessa villasukat ovat edelleen kova juttu. Vanhassa talossa ne taitavat olla kyllä top-listalla ympäri vuoden :). Eskarilainen ei ole vilukissa, mutta paljain jaloin ei kulje hänkään. Sänkyynsä hän kipuaa sukat jalassa ja livauttaa ne sitten peiton alta pois. Komeat Reino-tossut hän suostuu myös joskus laittamaan jalkaansa. Villasukat on koululaisella ja minulla kyllä kovassa käytössä, yötä päivää!


Pönttöuunit ovat toki myös ihana lämmön lähde ja sytyttämisen helpottamiseen sain upeita sytykeruusuja siskolta <3. Kauniissa rasiassa nämä ovat niin herttaisia, että jäävät kyllä vielä odottamaan käyttöönottoa. Ensi alkuun käytän ne rumemmat kaupan sytykkeet ja sitten ehkä raaskin siirtyä näihin ihanuuksiin.


Kelpaahan sitä lapsen näin komeaan vanhaan sänkyyn kömpiä nukkumaan! Tämä komeus on myös Torista tekemä löytö, se matkasikin sitten ihan toiselta puolelta Suomea uuteen kotiinsa. Minäkin kömmin kohta omaan petiin, villasukat jalassa :D. Hyvää yötä ja lämpöisiä unia kaikille teille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti