keskiviikko 1. elokuuta 2018

Tervetuloa elokuu!Ihana elokuu, kuinka rakastankaan kesän virallisesti viimeistä kuukautta. Olen harvoin lomalla elokuussa, joten luonnollisempaa olisi kai tykätä enemmän heinäkuusta, mutta elokuussa on ihan oma taikansa. Tällaisena kesänä on ilmojen puolesta hyviä kuukausia enemmän, mutta muutoin elokuu on usein se, jolloin varmemmin on hyviä ilmoja. Elokuun illat ovat mahtavia, usein vielä lämpimiä, mutta jo hämärtyviä ja siten niin tunnelmallisia. 

Nyt kylvetään kuitenkin vielä ihanassa valossa ja ruokasalin värit ovat tällä hetkellä ihan minimissä, valoisaa ja vaalea sekä vähän kasvien vihreää. Ihastuin valoisuuden kautta keräilemään ikkunalaudalle ja nyt pöydälle  erilaisia lasipulloja. Erikoisempi kuohuviinipullo, viskipullo, sokerikko, yhden kukan maljakko, lasiset juomapullot ja teen säilytykseen käyttämäni pullo ovat hurmaavia auringon paistaessa niiden lävitse.Pienten yksityiskohtien näpertäminen ja järjestely on minusta kivaa, vaikka välillä tuntuukin ihan hassulta säätää kivien tai simpukoiden paikkaa neljännen kerrran. Tähän tarjottimelle vaihtui nyt simpukoiden, kivien ja kynttilän pätkien kokonaisuus, joka sopi minusta elokuuhun oikein hyvin. Kesäiset simpukat ja syksyä enteilevät kynttilät, juuri sitä mitä elokuukin parhaimmillaan on, kesää ja syksyä sopivasti yhdistettynä!
Pari arkipäivää jäljellä ja taas päästään viikonloppuun, mahtavaa! Meillä muu perhe lomailee nyt, mutta ensi viikolla alkaa tytöillä jo koulu. Ennen arkeen paluuta on heillä kuitenkin mukavaa aikaa iskän kanssa ja varmaan joku seikkailukin edessä. Helteisen ihanaa loppuviikkoa ihan kaikille, jotka piipahtavat täällä harvakseltaan päivittyvässä blogissani ♡
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti