perjantai 3. marraskuuta 2017

Hygge-huoneAurinkoisen ihanaa perjantaita ihmiset! Viikot vierähtävät nyt töiden parissa niin tiiviisti, että illat jäävät entistä lyhyemmiksi. Yritän ottaa pienen hetken silti iltaisin sellaista fiilistelyä, hyvän mielen tekemistä tai olemista eli hyggeilyä :). Tähän tuli yllättävä ja mahtava lisä viime viikonloppuna. Jouduimme siirtämään ruokasalista huonekaluja väliaikaisesti rakennushommien tieltä pois. Näin ollen siirtelimme miehen kanssa niistä suurimman osan ala-aulaan, siellä kun oli eniten tilaa. Yhtäkkiä huoneesta tulikin aivan ihana mysis-huone tai hygge-huone, jonka nimen virallisesti sille annoin. Tumma ja hämyisä huone muuttui hetkessä saadessaan lisää valkoisia kalusteita. Tänään, kun olen ensi kertaa valoisaan aikaan kotosalla, niin aurinko paistaa niin kirkkaasti, että kuvaaminen on hieman haastavaa ja muutenkin koen hankalaksi kuvata isompaa kokonaisuutta sisustuksesta tai muuten. Halusin silti kovasti vilauttaa tätä hygge-nurkkausta täällä blogissa teille ja saada muistoihin itsellenikin. 

Pöydän alla on pino vanhoja joululehtiä, joita olen jo alkanut selailemaan, tänään hain pari havunoksaa sisälle ja eilen lainasin kirjastosta joulukirjoja. Ensimmäiset uudet joululehdet ostin myös tällä viikolla. Hiii, ihanaa, kun joulu lähestyy ja nyt saa alkaa oikein kunnolla fiilistelemään ja tunnelmoimaan. Eikös nyt ole jo sen aika, marraskuukin alkanut?


Rentouttavaa, tunnelmallista, hauskaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!2 kommenttia:

  1. Onpas kutsuvan näköinen nurkkaus! Ihana olisi tuonne käpertyä lukemaan joululehtiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika <3, minä todella yllätyin ja ihastuin tämän huoneen uudistumisesta. Nurkkaus on muuten juuri sitä varten oivallinen ja vähän jo joululehtiä siinä olenkin selaillut :)

      Poista