lauantai 12. toukokuuta 2018

Tervetuloa parvekkeelle!Mikä ihana kesä!! Tämä lämpö, aurinko ja vehreys saa ihmisen ihan sekaisin onnesta! Helatorstain huhkin kasvimaan perustustöissä, muuten viikko on mennyt ihan niissä oikeissa töissä aamusta iltaan saakka. Tänään aamulla nautinkin auringosta sitten oikein aurinkotuolista käsin, uskomaton tunne yhtäkkiä pitkän talven jälkeen pötköttää bikineissä ennen aamukymmentä. Päivä on hurahtanut sen jälkeen pihalla puuhaillen, ehdin kyllä riippumatossakin makoilla muutaman hetken. 

Esittelen teille parvekkeen nurkkausta, jonne vihdoin sain pöydän ja pari tuolia. Pöytä on keskeneräinen diy-työ, ilmaisena saatu roskikseen menossa ollut musta pöydänranka. Tuolit taas siirtyivät alhaalta ulkoa sekä sisältä jättäen sinne tyhjät kolot. Mutta nyt on kyllä ihana tulla kesä-aamiaiselle oikean pöydän ääreen. Aurinkotuoli on aiemmin ollut ainoa sisuste parvekkeellamme. Mies osti aikaisemmin  mainitsemaani tekoruohomattoa torista ja se siis pääsi parvekkeen lattialle. Hassulta se vähän sisältä näytti, mutta on todella miellyttävä astua. Hauska tunne astua parvekkeelle ruoholle, kun tuntuu että astuu pihalle. 

Pöydän pinta on vielä keskeneräinen, mutta ajattelin, että mikäs siinä rustiikkinen on pop! Sen lisäksi parveke saattaisi olla ilman pöytää vielä syksylläkin, kun en osaisi päättää millaisen pinnan teen ja olisiko sitä toteutusta saanut aikaiseksi kaiken muun kesäpuuhan ohella...Kiitos ihana kesäinen päivä ja tervetuloa vielä yksi aurinkoinen vapaapäivä - äitienpäivä ♡Ei kommentteja:

Lähetä kommentti