sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden viimeinen



Viimeinen päivä vuotta 2017 ja flunssan yllättäneenä ei kovin suurta reflektointia menneestä vuodesta ole tullut tehtyä. Mielessä päällimmäisenä onni uudesta kodista, unelmien talosta ja koko perheen tyytyväisyydestä vanhaan hirsitaloomme. Koti tästä on jo tullut, vaikka vielä välillä kaikki tuntuu niin epätodelliselta - epätodellisen upealta! Muutos lapsille oli suuri, vanhat kaverit jäivät, samoin koulu ja eskari. Todella onnellinen siitä, että lapset ovat sopeutuneet alun vaikeuksien jälkeen ja löytäneet ihania uusia ystäviä ja vanhojenkin kanssa on säilynyt yhteydet. Edelleen tutustumme uuteen ympäristöömme ja vielä on oppimista vanhan talon tavoistakin. Ensi vuonna varmasti kotiudumme entistä tiukemmin "kylään" ja kotiin. 

Paljosta muustakin olen kiitollinen, ihmisistä ja asioista, joita vuosi on tuonut tullessaan. Nyt tyytyväisenä siirtymässä vuoteen 2018, joka tuo mukanaan paljon hyvää, sillä niin olen päättänyt :). Onnea on luvassa ainakin kuvan tyttöselle, sillä hän sai elämänsä ensi kertaa joulupuurosta mantelin!








Kiitos kaikille teille, jotka käytte lukemassa tai katsomassa kuvia Hetkien lumossa <3 mukavaa, että piipahdatte! Toivotan teille jokaiselle lumoavaa, valoisaa, onnellista sekä säkenöivää uutta vuotta!



2 kommenttia:

  1. Onnellista uutta vuotta sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle Eerika!! Ihanaa, kun jätät kommentteja, olen niistä hyvin kiitollinen <3

      Poista