sunnuntai 11. syyskuuta 2016

145v. juhlatEnsin kuohuvat, ruoka ja sitten paras osuus - kakkukahvit ja tietysti upeista kupeista. Näistä teekupeista on niin ihanaa juoda ja kakku maistuu erityisen hyvältä kauniilta lautaselta, hopealusikalla nautiskellen. 


Aleksanterinleivokset, suklaamoussekakku ja tämä tuplakinuskikakku (sisällä tiivistemaitokinuskia ja päällä perinteinen kinuski) olivat täydelliset kahvipöydän herkut. Siskoni tekee upeita aleksantereita, joita oli tällä kertaa usealla hillovaihtoehdolla. Oma suosikkini oli ehdottomasti mustikkahillo - oi nam! Keskityin sitten niiden syömiseen niin, että jäivät ikuistamatta :D.


Pokemon-kävely on oiva tapa saada liikuntaa ja erityisen hyvää se teki synttäriherkkujen jälkeen. Hauskaa vaihtelua käydä eri porukalla ja eri maisemissa kävelemässä. Tällä kertaa saimme koiran ja veljenpojan mukaan. Näissä lapsuuden maisemissa on ihanaa käydä fiilistelemässä. 


Saatiin pientä puuhaa miesväelle myrskytuulten vaurioita korjaillessa. Hyvä hyödyntää apukädet, kun oli kerrankin monta työmiestä paikalla. Sankari huhki mukana, moottorisaha lauloi ja pian oli hommat paketissa ja jatkettiin juhlia. 


Rentoa yhdessäoloa, jutustelua, ruokaa ja juomaa sekä muistelua - aivan täydelliset 145v. juhlat. Upea hetki, kun lapset leikkivät leikkikentällä, jossa itse pienenä leikin ja muistin sen, kuinka isi aina vislasi kotiin, kun oli ruoka-aika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti